De mooiste tegels vindt u hier.

Tegelned B.V.

Zoutverkopersstraat 5
3334 KJ Zwijndrecht
078 78 20 505
info@tegelned.nl

Plan uw route

750 m2 tegel showroom

Onze showroom is uitgebreid en overzichtelijk ingedeeld. U krijgt in 18 studio’s net zoveel opstellingen en sfeerbeelden, zodat u een goed beeld kunt krijgen van uw toekomstige tegelvloer.

Dankzij de fraaie lichtinval en een compleet pakket aan kleurstalen kunnen wij u een goede indruk geven hoe de tegel er bij u uit komt te zien. Met ons overzicht van Orac decors kunt u bovendien plafonts, wanden en plinten bijpassend uitkiezen.

Natuurlijk kunt u uw eigen kleurstalen meenemen. En natuurlijk stellen wij monstertegels en voorbeeld-tegels gratis ter beschikking voor het verder inrichten van uw woning.

Een totaalconcept voor uw hele woning

Houtstructuur, betonlook of klassieke tegels: ieder type vindt u bij ons terug. Doordat we iedere serie compleet presenteren kunnen we de gewenste kleur, type en soort tegel aan u laten zien.

Onze onafhankelijke experts bieden u volledig vrijblijvend advies over de te kiezen vloer. Dat vinden we belangrijk: die tegelvloer moet jaren mee kunnen, en moet dus een perfecte fit zijn voor u en voor uw woning, winkel of commerciële ruimte.

Neem de proef op de som en kom eens langs bij onze showroom in Zwijndrecht!

Openingstijden

maandag
op afspraak
dinsdag
09:30 - 16:30
woensdag
09:30 - 16:30
donderdag
09:30 - 16:30
vrijdag
09:30 - 16:30
zaterdag
09:30 - 16:00
zondag
gesloten

Eerlijk tegel-advies over het grootste aanbod

Tegelned heeft een wel heel compleet aanbod van tegels. We zijn volledig onafhankelijk en hebben maar één eenvoudige missie: de beste tegel voor de beste prijs zoeken voor onze klanten.

U kunt bij ons terecht voor alle tegel-topmerken zoals Marazzi, Alfalux, Panaria, en Kronos. Wij hebben daarnaast regelmatig grote partijen die we tegen scherpe prijzen kunnen aanbieden. Kom eens langs en vraag naar de mogelijkheden en onze voorraad.

Volledige collectie

De beste tegel, de beste service

Voor u is de opdracht simpel: de mooiste tegel die er ook over tien jaar nog mooi bijligt. Voor ons is het dus ook simpel: wij leveren de beste tegel, bezorgen die én leggen desgewenst de vloer. Dat doen wij met vloerverwarming of zonder, maar altijd strak en foutloos.

Wij kennen onze tegels door en door. U kunt advies van ons verwachten over onderhoud, over de combinatie van tegels met uw interieur, en over hoe u de mooiste tegelvloer krijgt voor uw geld.

Meer over vloerverwarming

Nieuwe studio’s ingericht

juli 2017

Om de trends op de voet te volgen en nieuwe tegels te kunnen tonen, zijn we voortdurend bezig onze studio’s te verbeteren. Wij passen vloer, inrichting en zelfs wandafwerking hierop aan.

U vindt nu bijvoorbeeld ook grootformaat tegels tot zelfs 120x120 cm in onze studio’s. Kom eens een kijkje nemen.