Vloerverwarming installatie

Lekker warme voeten

Bibberend uw bed uitkomen, om vervolgens te worden verrast met een ijskoude vloer onder uw voeten? Geen onbekend beeld voor iemand die in Nederland woont. In de donkere dagen is er niets lekkerder dan een lekker warme ondervloer onder uw voeten. Maar omdat het oog ook wat wil: met vloerverwarming bent u gelijk af van die lelijke radiatoren.

Beter voor het milieu

Voor het beste gevoel van comfort zijn uw voeten warm, maar is het hoofd koel. Bij vloerverwarming klopt het temperatuurverloop in uw kamer daarom van nature. Zo hoeft u minder te stoken voor een behaaglijk gevoel. U kunt op dit manier tot wel 20% stookkosten besparen.

De keuze is reuze

Vloerverwarming kunt u krijgen in vele varianten. Een elektrische vloer is relatief dun, maar ook duur in aanleg en gebruik. Wij raden doorgaans een warmwater vloerverwarming aan. De vloer wordt hierbij verwarmd met buizen die door de vloer lopen, op een al of niet geïsoleerde ondergrond, en op een CV-ketel worden aangesloten.

Vloerverwarming voor ieder type ondervloer

Wij leggen uw vloerverwarming aan in bestaande vloeren of op nieuwe vloeren. Bij bestaande vloeren frezen we de buizen in. Binden op matten is het alternatief voor vloerverwarming in nieuwsbouw of bij een grondige verbouwing.